Centralni prijem pacijenata
Odjel za biologijsku psihijatriju i Odjel za psihosomatsko liječenje
Zavod za forenzičku psihijatriju
Projekt Zavoda za forenzičku psihijatriju
Dnevna bolnica
Poliklinika za dječju i adolescentnu psihijatriju s dnevnom bolnicom
Detalji iz bolnice
Socioterapijski klub

Neuropsihijatrijska bolnica dr. Ivan Barbot Popovača podržala projekt „Volonterski centar Glina“

Dana 30.08.2017. godine u prostorima Gradske knjižnice i čitaonice Glina, održana je početna konferencija Volonterskog centra Glina na kojoj je prisustvovao Alen Breček, bacc. med. techn. kao predstavnik NEUROPSIHIJATRIJSKE BOLNICE DR. IVAN BARBOT POPOVAČA.

 

Gosp. Marin Kaurić, kao predsjednik udruge „Lutum“, predstavio je projekt „Volonterskog centra“ te sa ostalim volonterima prikazao dosadašnji rad udruge.

 

Dobrovoljni rad (volontiranje) je jedan od kamena temeljaca modernog društva jer oživljava i demonstrira ono najplemenitije u čovjeku i nastaje iz nesebične želje da doprinosimo dobrobiti zajednice odnosno cijeloga društva i kao takav utječe na razvoj jedne zdrave okoline.

 

Volonterski centar Glina je organizacija civilnog društva posvećena razvoju volonterstva, a osnovan je u suradnji udruge Lutum i Agencije za razvoj grada Gline. Svrha im je promicati volonterski rad u lokalnoj zajednici, okupljanje volontera te poboljšanje kvalitete života onima kojima je pomoć potrebna.

 

NEUROPSIHIJATRIJSKA BOLNICA DR. IVAN BARBOT POPOVAČA podržala je projekt i ponudila stručnu potporu u njegovu provođenju.

 

Ovu vijest još možete pogledati na:

https://www.radio-banovina.hr/clanovi-voloterskog-centra-glina-predstavili-svoj-rad/

http://www.smz.hr/site/najob/arhiva-objava-i-vijesti/4861-poetna-konferencija-volonterskog-centra-glina