Centralni prijem pacijenata
Odjel za biologijsku psihijatriju i Odjel za psihosomatsko liječenje
Zavod za forenzičku psihijatriju
Projekt Zavoda za forenzičku psihijatriju
Dnevna bolnica
Poliklinika za dječju i adolescentnu psihijatriju s dnevnom bolnicom
Detalji iz bolnice
Socioterapijski klub

SUDJELOVANJE PREDSTAVNIKA BOLNICE POPOVAČA NA 62. OBLJETNICI PSIHIJATRIJSKE BOLNICE RAB

U petak, 1. rujna 2017. godine Psihijatrijska bolnica Rab svečano je obilježila 62. obljetnicu svoga postojanja. Službeni dio programa otvorila je ravnateljica Bolnice doc.dr.sc. Vesna Šendula- Jengić pozdravnim riječima i minutom šutnje za tragično preminulog dr. Sinišu Rakića.

 

Riječi pozdrava i čestitke ispred NEUROPSIHIJATRIJSKE BOLNICE DR. IVAN BARBOT POPOVAČA i u ime ravnateljice prim. Marine Kovač, dr. med. uputio je pomoćnik ravnatelja za kvalitetu Tomislav Bočkor, dipl. med. techn. te naglasio kako je Psihijatrijska bolnica Rab imala i ima značajan doprinos u liječenju psihijatrijskih pacijenata. Osim lijepog ambijenta bolnica Rab ima svoji zanimljivu povijest i tradiciju iz koje je vidljiva i dugogodišnja suradnja Bolnice Popovača sa Bolnicom Rab što potvrđuje i činjenica da su prvi pacijenti Bolnice Rab bili upravo iz Popovače.

 

Nastavak programa upriličen je Danom otvorenih vrata u okviru kojeg su građanima bila dostupna psihijatrijska, neurološka, psihološka, fizioterapeutska i druga savjetovališta, a mladi liječnici i specijalisti održali su niz stručnih predavanja za širu javnost. Program je završio kratkim obilaskom bolnice i prigodnim domjenkom.

 

Još jednom iskrene čestitke ravnateljici doc. dr. sc. Vesni Šendula- Jengić, članovima uprave i svim zaposlenicima te puno uspjeha u daljnjem radu.