Centralni prijem pacijenata
Odjel za biologijsku psihijatriju i Odjel za psihosomatsko liječenje
Zavod za forenzičku psihijatriju
Projekt Zavoda za forenzičku psihijatriju
Dnevna bolnica
Poliklinika za dječju i adolescentnu psihijatriju s dnevnom bolnicom
Detalji iz bolnice
Socioterapijski klub

Predstavljena je knjiga „Služiti čovjeku – putokaz humanosti u medicini”

Dana 28. prosinca 2018. godine u Hrvatskom domu u Glini predstavljena je knjiga „Služiti čovjeku – putokaz humanosti u medicini”, u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja Sisačko-moslavačke županije, a pod pokroviteljstvom Grada Gline.

 

Knjigu su promovirali urednici knjige prof. dr. sc. Marijana Braš i prof. dr. sc. Veljko Đorđević i koautori prof. dr. sc. Jadranka Pavić, novinar Vlado Čutura te prim. Marina Kovač, dr.med., ravnateljica Neuropsihijatrijske bolnice dr. Ivan Barbot Popovača. Nazočili su i gradonačelnik Grada Gline Stjepan Kostanjević, predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić, te župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić.

 

Riječ je o knjizi koja je nastala kao zajednički plod učenja i rada nekoliko tisuća zdravstvenih profesionalaca, članova raznih nevladinih udruga i bolesnika koji su tragali za odgovorom na pitanje što zapravo znači umijeće medicine, kako u preventivnoj i kurativnoj, tako i u palijativnoj medicini. Sudionici ove promocije su uvjereni da ova jedinstvena knjiga koja je predstavljena može koristiti zdravstvenim profesionalcima, kreatorima zdravstvenih i obrazovnih politika, ali i široj javnosti.