Centralni prijem pacijenata
Odjel za biologijsku psihijatriju i Odjel za psihosomatsko liječenje
Zavod za forenzičku psihijatriju
Projekt Zavoda za forenzičku psihijatriju
Dnevna bolnica
Poliklinika za dječju i adolescentnu psihijatriju s dnevnom bolnicom
Detalji iz bolnice
Socioterapijski klub

Održana 70. Izvještajno – izvanredna izborna skupština DVD-a Neuropsihijatrijske bolnice dr. Ivan Barbot Popovača

Predsjednik DVD-a bolnice, Rizo Mešić pozdravio je nazočne te im zaželio dobrodošlicu, a posebne pozdrave i dobrodošlicu nazočnima uputila je ravnateljica bolnice prim. Marina Kovač.

U svom osvrtu na početku skupštine, predsjednik DVD-a, i ravnateljica bolnice istaknuli su kako se radi o 70. obljetnici DVD-a te da će obilježavanje obljetnice biti upriličeno svečanom sjednicom početkom rujna ove godine. Provode se pripreme za izradu monografije o 70 godina dragovoljnog vatrogastva u bolnici. U nastavku skupštine, prilikom podnošenja izvješća o radu DVD-a, u 2018 godini, spomenute su sve aktivnosti koje je društvo provodilo tijekom godine. Potvrđeno je dosadašnje rukovodstvo DVD-a, a predstavljen je i novi član DVD-a, Radoslav Pavličević.

Predsjednik Vatrogasne zajednice grada Popovače koji je ujedno i zamjenik predsjednika Vatrogasne zajednice Sisačko moslavačke županije Zvonimir Kondres uručio je Goranu Lukšiću i Ivanu Pleško Spomenice za 10 godina članstva u DVD-u bolnice. Domagoju Malekinušiću, Dini Mešiću i Marku Matrinoviću uručena su Uvjerenja o položenom vatrogasnom ispitu za vatrogasce.

Skupštini se prigodnim govorom obratio i zamjenik župana SMŽ dr. sc. Roman Rosavec, izrazivši zadovoljstvo svojom nazočnošću na skupštini, aktivnostima koje provodi DVD, te izrazio podršku u daljnjem radu DVD-a, kao i izabranom rukovodstvu društva.