38. SUSRETI VATROGASACA VATROGASNE ZAJEDNICE ZDRAVSTVA HRVATSKE

38. SUSRETI VATROGASACA VATROGASNE ZAJEDNICE ZDRAVSTVA HRVATSKE

20. travnja 2024. godine DVD Bolnica Popovača sudjelovala je na 38. susretima vatrogasaca Vatrogasne zajednice zdravstva Hrvatske u Varaždinu. U sklopu susreta gdje smo sudjelovali sa 18 članova, održano je natjecanje u 4 discipline u ženskoj i muškoj kategoriji.

Discipline su bile hidrant vježba – rušenje meta s dva mlaza, opremanje vatrogasaca s osobnom opremom, motanje „C“ i „B“ cijevi te pikado. U ženskoj konkurenciji uvjerljivo su osvojena ova mjesta: hidrant vježba 1. mjesto, opremanje vatrogasca 3. mjesto, motanje „C“ cijevi 2. mjesto. U sveukupnom poretku u ženskoj konkurenciji zauzeli smo 1. mjesto te samim time zasluženo osvojili i prijelazni pehar.

Vatrogasna zajednica zdravstva Hrvatske dodijelila je priznanje s pravom nošenja i isticanja zlatne medalje Ninoslavu Koscu za sudjelovanje, te posebne zasluge u organiziranju, provođenju i širenju ideja susreta vatrogasaca zdravstva Hrvatske, Tihomiru Prebegu diplomu za 15. godina sudjelovanja na sportskim susretima Vatrogasne zajednice zdravstva Hrvatske i Rizi Mešiću diplomu za 25. godina sudjelovanja na sportskim susretima Vatrogasne zajednice zdravstva Hrvatske.

Muška ekipa preuzela je ZAHVALNICU za sudjelovanje na 38. susretima vatrogasaca Vatrogasne zajednice zdravstva Hrvatske.

Čestitamo članovima DVD-a Bolnice Popovača na uspješnom sudjelovanju i odličnim rezultatima.