Centralni prijem pacijenata
Odjel za biologijsku psihijatriju i Odjel za psihosomatsko liječenje
Zavod za forenzičku psihijatriju
Projekt Zavoda za forenzičku psihijatriju
Dnevna bolnica
Poliklinika za dječju i adolescentnu psihijatriju s dnevnom bolnicom
Detalji iz bolnice
Socioterapijski klub

Održana treća po redu aukcija slika pod nazivom „Tko u malim stvarima pronalazi sreću, uvijek ima razlog radovati se“

Dana 14. prosinca 2018. godine u prostoru Doma kulture u Popovači održana je treća po redu humanitarna aukcija slika u organizaciji Neuropsihijatrijske bolnice dr. Ivan Barbot Popovača i Udruge likovnih stvaralaca „Moslavački štrk" Popovača.

Prim. Marina Kovač, dr. med. zahvalila je gđi Mariji Pukec Žigić i članovima PULS-a „Moslavački štrk“ na suradnji i snažnoj podršci koju pružaju na sada već tradicionalnim zajedničkim kulturnim manifestacijama kao i svim okupljenima koji podržavaju plemenitu misiju brige za bolesnike.

Prodajom slika na aukciji prikupljeno je 107.000,00 kuna koji će se namijeniti za obnovu Dnevne bolnice za psihijatriju.

Zahvaljujemo svim sudionicima likovne kolonije „Tko u malim stvarima pronalazi sreću, uvijek ima razlog radovati se“ održane u rujnu 2018. godine, svim sudionicima i drugim gostima koji su prisustvovali humanitarnoj aukciji, a posebno onima koji su kupili slike i dali svoj doprinos plemenitoj svrsi poboljšanja uvjeta za liječenje bolesnika u našoj ustanovi.