PROJEKT NEUROPSIHIJATRIJSKE BOLNICE DR. IVAN BARBOT POPOVAČA „PAKET ZA NJU“ ODABRAN U DM NATJEČAJU {ZAJEDNO} ZA BOLJE SUTRA

U sklopu natječaja {ZAJEDNO} za bolje sutra dm je od 181 pristigle prijave odabrao 9 društveno odgovornih projekata usmjerenih na dobrobit i zdravlje žena vrijednih više od 90.000 eura. Zahvaljujući natječaju, NPBP će realizirati projekt „Paket za nju“ vrijedan 13.708,80 eura. Cilj ovog projekta je osigurati 600 paketa s osnovnim higijenskim potrepštinama koje su svakodnevno nužne svakoj ženi i godišnju zalihu higijenskih uložaka kako bi svaka žena u idućoj godini dana koja dođe na liječenje u NEUROPSIHIJATRIJSKU BOLNICU DR. IVAN BARBOT dobila svoj paket. Paket bi označavao dobrodošlicu, poruku da nisu napuštene i da im se želi pomoći te bi liječenje i boravak učinio koliko je moguće ugodnijim i izravno doprinio unapređenju kvalitete zdravstvene skrbi žena i održavanju primjerenog zdravstvenog standarda te pozitivno utjecao na proces oporavka i stvaranja pozitivne slike o sebi.
Natječajem i realizacijom odabranih projekata dm želi doprinijeti promicanju, razvoju i unapređenju zdravstveno-socijalnih aspekata zdravlja žena svih dobnih skupina.
Ovim putem se zahvaljujemo dm-u što je prepoznao naš rad, pružio nam podršku i odabrao naš projekt za financiranje.

DM DONACIJA