POZIV NA TESTIRANJE ZA PRIJAM U RADNI ODNOS NA NEODREĐENO VRIJEME ZA RADNO MJESTO SPECIJALIZANTA PSIHIJATRIJE I NEUROLOGIJE

NEUROPSIHIJATRIJSKA BOLNICA
DR. IVAN BARBOT POPOVAČA
4. siječnja 2022. godine

POZIV

Prije početka psihološkog testiranja kandidati trebaju doći u 8,30 sati kako bi napravili brzi antigenski test na testnom mjestu prizemlja Odjela za socijalnu psihijatriju-muški (II-b), lokacija – Dvorac bolnice .

Psihološko testiranje za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme za radno mjesto specijalizanta psihijatrije i neurologije u NEUROPSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI DR. IVAN BARBOT POPOVAČA, izvršit će se dana 10. siječnja 2022. godine (ponedjeljak) u 9,00 sati u restoranu Bolnice kako slijedi:

1. Anja Stadnik                                          6. Ivana Benić
2. Josipa Popović                                     7. Mirna Bajt
3. Katja Galić Ćaleta
4. Ana Marija Kuća
5. Tomislav Šaško

Razgovor i provjera znanja, sposobnosti i vještina s kandidatima koji ispunjavanju formalne uvjete natječaja za prijem u radni odnos i koji su dostavili potpune i pravovremene prijave, te izvršili psihološko testiranje izvršit će se istog dana 10. siječnja 2022. godine (ponedjeljak) u Upravnoj zgradi, Soba za sastanke s početkom u 10,30 sati za radno mjesto specijalizanta psihijatrije poštujući nužne epidemiološke mjere prema slijedećem rasporedu:

Od 10,30 do 11,00 sati         Anja Stadnik, dr.med.
                                                Josipa Popović, dr.med.
Od 11,00 do 11,30 sati         Katja Galić Ćaleta, dr.med.
                                                Ana Marija Kuća, dr.med.
Od 11,30 do 12,15 sati        Tomislav Šaško, dr.med.
                                                Ivana Benić, dr.med.
                                                Mirna Bajt, dr.med.

Razgovor i provjera znanja, sposobnosti i vještina s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja za prijem u radni odnos i koji su dostavili potpune i pravovremene prijave, te izvršili psihološko testiranje izvršit će se istog dana 10. siječnja 2022. godine (ponedjeljak) u Upravnoj zgradi, Soba za sastanke s početkom u 12,30 sati za radno mjesto specijalizanta neurologije poštujući nužne epidemiološke mjere prema slijedećem rasporedu:

Od 12,30 do 13,00 sati        Anja Stadnik, dr.med.
                                                Tomislav Šaško, dr.med.