68. izvještajno-izborna skupština DVD NPB Ivan Barbot Popovača

Dobrovoljno vatrogasno društvo NPB Dr. Ivan Barbot održalo je 68. izvještajno-izbornu skupštinu 24. 02. 2017.s početkom u 18 sati.Skupštini je prisustvovalo 35 članova DVD-a sa pravom glasa.Nakon otvaranja rada skupštine, izbora radnih tijela, prihvaćanja dnevnog reda i poslovnika o radu skupštine, podnijeta su izvješća.Izvješće o radu DVD-a, u 2016, g. sa osvrtom na mandatno razdoblje podnio je predsjednik DVD-a Rizo Mešić.

U izvješću je naznačena uloga DVD-a, u provođenju "Plana zaštite od požara". Plan je izrađen kao zakonska obveza , sukladno kategoriji opasnosti od požara ( II – A kategorija ) kojom je bolnica kategorizirana.Skupština je jednoglasno prihvatila prijedlog za nova tijela upravljanja.Branko Kosar proglašen je Počasnim Članom DVD-a, i tom prilikom mu je uručena prigodna povelja počasnog člana.

Predstavljen je novi član DVD-a g. Darko Pleše, ( primljen u dvd na prijedlog Upravnog Odbora DVD-a). Odlikovanima priznanja je uručio zapovjednik VZG-Popovača, Željko Ovčar.Na kraju rada skupštine, nakon nekoliko govornika skupštini se obratio i gradonačelnik grada Popovače g. Josip Mišković. Uputivši čestitke novoizabranom rukovodstvu DVD-a, pohvalio je rad DVD-a, bolnice kao i značaj DVD-a, za bolnicu kao najveći privredni subjekt na području grada.Nakon zatvaranja rada skupštine, uslijedila je prigodna večera i druženje.